Mersin Reis-i Cumhur’a Sevdalı...

AK Parti Mersin İl Başkanı Adem Aldemir'den teşekkür mesajı. 

Aldemir, "Mersin, 06 Mayıs 2023 Cumartesi günü Dünya lideri, Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN'ı yağmura, rüzgara rağmen heyecan ve coşkuyla bir şekilde bağrına bastı.

Büyük Mersin Mitingimizde yağmura, rüzgara rağmen alandaki Mersinli hemşehrilerimizin sevgi selini oluşturması AK Parti teşkilatlarımıza ve Cumhur İttifakına olan teveccühlerinin en net göstergesidir.

Türküyle, Kürdüyle, Arabıyla, Lazıyla, Çerkeziyle tüm renkleriyle bir ve tek yürek oldu MERSİN,

Anamur, Aydıncık, Bozyazı, Gülnar Mut, Erdemli, Silifke HİLAL oldu,

Mezitli, Yenişehir, Toroslar, Akdeniz Tarsus, Çamlıyayla YILDIZ oldu,

MERSİNİMİZ TEK BAYRAK oldu alanda…

Yeni yüzyılın mimari Mersin’in yiğit evlatları, Türkiye sevdalıları, Erdoğan sevdalıları burada çünkü doğru zaman doğru adam Cumhurbaşkanımız ve Cumhur İttifakı Adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Ecdadımızın bıraktığı mirası taçlandıran yüzyılımızın lideri Recep Tayyip Erdoğan’a selam olsun Milli ve manevi değerlerimizi her türlü şer odakları karşısında savunan ve geleceğimizi Türkiye Vizyonunda oluşturan Türkiye sevdalılarına selam olsun.

Sandıklarda demokrasi dersi vermeye, bütün adaylarımızı meclise göndermeye hazır MERSİN. Mersine hizmetkar olmaya gelen Sayın Bakanımız Nureddin NEBATİ ve adaylarımızı güçlü Mersin için seçmeye hazır MERSİN, Bu coşku bu inanç bunu bize en güzel şekilde gösterdi MERSİN.

Bu vatan için gazi olmuş şehit düşmüş bu necip milletin evlatlarıyız biz, Terör destekçilerinin oyununu bozmak için, Türkiye Yüzyılı’nın mimari Genel başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı yine yeniden Türkiye’nin başkanı yapacağız.

Bu seçim yüzyılın seçimi, bu seçim gençlerimizin seçimi, bu seçim kadınlarımızın seçimi, bu seçim mazlumların seçimi, bu seçim geleceğimizin seçimi, bu seçim Türkiye’nin tam bağımsızlığının seçimi, bu seçimde inşallah Mersin’de sandıklardan Zaferle çıkacağız. Mersin kararını verdi.

Mersinli hemşehrilerim; hiçbir engelin, hiçbir tuzağın bizi yolumuzdan alıkoymasına izin vermeyelim…Milletimizle, devletimizle tek yürek tek bilek olarak kararlılıkla yolumuza devam edelim. Başkaları ne yaparsa yapsın, biz aziz milletimize ve bu devlete hizmet etmeye devam edeceğiz.

Bir olacağız, İri olacağız, diri olacağız hep birlikte MERSİN olacağız, hep birlikte TÜRKİYE olacağız…Mazlumların umudu Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN'ı ilk günkü aşkla, heyecanla ve büyük bir coşkuyla karşılayan, şehrimizin en uzak mahallelerinden gelerek, Büyük Mersin Mitingimize katılan Mersinli hemşehrilerimiz başta olmak üzere, AK Parti Mersin İl ve İlçe Teşkilatlarımıza, Cumhur İttifakı Ortaklarımıza, sivil toplum kuruluşlarımıza, medya mensuplarımıza, emniyet güçlerimize, sağlık çalışanlarımıza ve emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Mersin yine bir tarih yazdı

TEŞEKKÜRLER MERSİN!" dedi.