Bahçeli Mersin’den Seslendi: “Beceriksizlere Kapıyı Göstermeliyiz”

İstikbal Haber/ Fatma Aydın- MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli 31 Mart Yerel seçimlerinin ilk mitingini Mersin’de yaptı.

Miting alanını dolduran binlerce partili ve Mersin seçmene hitap eden Lider Bahçeli,  konuşmasında yapmayanın gideceğini yapacak olanın geleceğini söyledi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından konuşmasını yapan MHP Lider Bahçeli, “Hürmet ve muhabbetle selamlıyorum” sözüyle Mersinlileri selamladı. 31 Mart yerel seçimlerinin ülkemize milletimize Mersinimize, demokrasimize hayırlı olmasını dileyen Bahçeli Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayının Serdar Soydan olduğunu söyleyerek ilçe belediye başkan adaylarını tek tek isimlerini okuyarak onlara Mersinlilerden destek istedi. Ak Parti’nin dört ilçedeki adaylarının da en kısa zamanda açıklanacağını söyledi.

Mersin’in kardeşliğin timsali olduğunu belirterek CHP’li belediyeyi eleştirdi. Bahçeli, “Mersin kardeşliğin timsalidir. Burada ayrımcılığa yer yoktur. Burada aymazlığa geçit yoktur. Mersin'de Türkiye'mizin her yöresinin kokusu hakimdir. Ayırmacılık haksızlık, partizanlık, yolsuzluk ve hukuksuzluk Mersin'in önünü kapatmıştır. Kurulan paravan şirketler kanalıyla belediye imkânlarının kimlere ve nerelere aktarıldığını biliyoruz.” Dedi. MHP Lideri Devlet Bahçeli, “ Yapamayan gitmeli yapacak olan gelmelidir. Beceriksizlere kapıyı göstermeliyiz. Gün doğmuş vakit gelmiştir. Mersin için umut meşalesi yakılmıştır. Mersin Bizim, Cumhur Bizim.” Sözlerinin ardından Mersinlilere Hazır mısınız? Şeklinde sordu alanı dolduran Mersinliler hep birden “Hazırız” mesajını verdi.

“Mersin için canla başla çalışacaklarını söyleyen Lider Bahçeli Mersin için üretip geceyi gündüze katacaklarını söyledi. Mersin bizim Türkiye hepimizindir.” Diyerek Cumhur İttifakının birbirinden değerli belediye başkan adaylarını seçmek için “Yıkım Belediyeciliğinin 63 gün süresi kaldı” dedi.

Bahçeli 28 Ocak tarihinin Misak-ı Milli’nin 104. Yıldönümü olduğunu ve bu anlamlı günde Mersin mitingini yaptıklarını söyleyerek Türkiye’nin Üniter yapısını kimsenin bozamayacağının altını çizdi.

VALİLERDEN ÖZEL ŞİŞECAM MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİNE ZİYARET VALİLERDEN ÖZEL ŞİŞECAM MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİNE ZİYARET