Il Haberleri

il haberleri ve güncel il gelişmeleri, il ile ilgili tüm video, il fotoğrafları ve il haberleri 4 Mevsim Haber sitemizde


Asayiş

Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekipleri sigara kaçakçılığı ile mücadele kapsamında düzenledikleri operasyonlarda (3) şüpheliyi yakaladı.

Asayiş

Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, kaçakçılık ile mücadele kapsamında düzenledikleri operasyonda (1) şüpheliyi yakaladı.

Asayiş

Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, kaçakçılık ile mücadele kapsamında halk sağlığını tehlikeye sokan sahte temizlik ürünleri imal eden şüphelilere yönelik...

Asayiş

Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekipleri define bulmak amacıyla kaçak kazı yapan (8) şüpheliyi suçüstü yakaladı.

Asayiş

Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekipleri aranan şahıslara yönelik icra ettiği operasyonlarda (476) şahsı yakaladı.

Asayiş

Mersin İl Jandarma Komutanlığı; Kızılay tarafından başlatılan Birbirimize Candan Bağlıyız Kan Bağışı Kampanyasına destek vermek için kan bağışı etkinliği düzenledi.

Asayiş

Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekipleri motosiklet hırsızlığı şüphelilerini yaptığı çalışmalar sonucu yakaladı.

Eğitim

Mersin İl Jandarma Komutanlığı Trafik Timleri tarafından paydaş kurum personeline yönelik trafik güvenliği eğitimi düzenledi.

Asayiş

Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekipleri uyuşturucu madde ticareti yapan şahıslara yönelik düzenlediği operasyonda (1) şüpheliyi yakaladı.

Asayiş

Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, kaçakçılık ile mücadele kapsamında düzenledikleri kaçak alkollü içki operasyonunda (3) şüpheliyi yakaladı.

Asayiş

Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekipleri düzenledikleri kumar operasyonunda (17) şahsı suçüstü yakaladı.

Gündem

Başkan Ömer Gürsoy'un , sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şöyle,