Kadın Kooperatifinden Altunok’a Ziyaret

Taşeli Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi üyeleri, Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok’u makamında ziyaret ettiler.

Silifkeli Çocuklar Havuzla Tanıştı Silifkeli Çocuklar Havuzla Tanıştı

Ziyarette konuşan Silifke Taşeli Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi Başkanı Yeşim Altun, “Kooperatif olarak bizlere tahsis ettiğiniz binada faaliyetlerimize devam ediyoruz. Üreten kadınlarımızla birlik ve beraberlik içerisinde yürüttüğümüz çalışmalarla ilçemize gelen yerli ve yabancı misafirlerimize yönelik Silifke Yörük Günleri adı altında programlar sunuyoruz. Ürettiğimiz Silifke’mize özgü tarım ürünlerini,  yöresel yemeklerimizi, coğrafi işaretli  ürünlerimizi, ahşap yemek  kaşığımızı ve el dokumaları hediyelik eşyalarımızla ilçemizi tanıtmaya devam ediyoruz. Biz kadınlara verdiğiniz destek ve imkanlarla hem kadınlarımızı üretime yönlendiriyoruz, hem de üreten kadınlarımızı tek çatı altında topluyoruz. Öncelikli hedefimiz Silifke’mizi ve Silifke’mize özgü tüm değerlerimizi yerli ve yabancı misafirlerimize tanıtmaktır. Bizlere bu imkanı sunan siz değerli belediye başkanımıza ve kadın üyelerimize teşekkür ediyorum” diyerek Başkan Altunok’a bir de hediye sundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok’ta konuşmasında, “Siz kadınlarımızın  elinin değdiği her şey güzelleşiyor. Her fırsatta sizleri ziyaret ederek çalışmalarınızla ilgili bilgiler alıyorum. Birbirinden güzel çalışmalarınız ayrı bir güzellik ve ayrı bir özellik taşıyor. Biz de belediye olarak  her daim üreten, emek veren ve hayata değer katan tüm kadınlarımızın yanındayız. Kadınlarımızı üretime yöneltmek ve aile ekonomisine katkı sağlaması fikriyle başlattığınız bu çalışmaların ilçemiz Silifke’ye ve kadınlarımıza büyük faydalar sağladığının farkındayız. Taşeli Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi çatısı altında başarılı çalışmalar yürüten tüm kadınlarımıza ve Kooperatif Başkanımız Yeşim Altun’a çalışmalarında başarılar diliyorum. Belediye olarak her zaman üreten ve istihdama katkı sağlayan kadınlarımızın yanında olacağız” dedi.

20.11.2023, Mevlüt Partal, Silifke,