Öz: “Birlikte başaracağız, birlikte kazanacağız” Öz: “Birlikte başaracağız, birlikte kazanacağız”

Sever Mut’ta haftalık programını tamamladı

AK Parti Genel Merkez MKYK Üyesi, Ekonomi Eski Bakan Yardımcısı Mustafa Sever, yerel seçim çalışmaları kapsamında hafta boyunca sürdürdüğü Mut programınında büyük ilgi gördü. 

Mut’a ilişkin tüm sorun ve talepleri tek tek dinleyen Sever’in Mut’ta yarattığı coşku, vatandaşların programlara yoğun katılımı ile taçlandı.

Sever’in Mut İlçesi, Göksu Mahallesinde gerçekleştirdiği programa; Mut Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Volkan Şeker, AK Parti Mut İlçe Başkanı Fatih Ünver, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Başkanı Mustafa Düzenli, İl ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Gençlik Kolları, Kadın Kolları ve seçmenler ile katıldı. Sever, Göksu Mahallesi’nde esnaf ve pazar ziyaretleri yaptı. Bölgenin sorunlarıyla ilgili yetkililerden bilgiler de alan Sever, Mut’ta hafta boyunca devam ettiği ziyaretlerini tamamladı.

Sever Silifke’de

Sever, Mut’un ardından TÜGVA (Türkiye Gençlik Vakfı) Silifke’deki programa katıldı. Programa; Silifke Kaymakamı Abdullah Aslaner, Cumhur İttifakı Silifke Belediye Başkan Adayı Sadık Altınok, AK Parti Silifke İlçe Başkanı Mehmet Emin Kurt, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve TÜGVA Mersin İl Temsilciliği Üyeleri de katılım sağladı. Sever, TÜGVA’nın Silifke Genel Kurul toplantısına katılarak, önemli mesajlar verdi.