TÜRKKEP GELİRLERİ 5 YILDA 7 KATINA ÇIKTI!

Türkiye’de e-dönüşümün lider kuruluşu olan TÜRKKEP, her yıl geleneksel olarak düzenlediği Bölgesel Bayi (TBM) Toplantılarının bu yılki ayağını İstanbul, Ankara, Gaziantep ve Antalya’da gerçekleştirdi. Toplantılarda bayilerle bir araya gelen TÜRKKEP Genel Müdürü Olcay Yıldız, “TÜRKKEP olarak yenilikçi e-dönüşüm çözümlerimizle hem sektöre değer kattık hem de gelirlerimizi 5 yılda 7 katına çıkardık!” dedi.

E-dönüşüm sektöründeki 15 yıllık tecrübesiyle pazarın lider kurumu olarak yoluna emin adımlarla devam eden TÜRKKEP, 2024 Yılı Bölgesel Bayi Toplantılarını gerçekleştirdi. İstanbul, Ankara, Gaziantep ve Antalya’da düzenlenen toplantılara, Türkiye çapında hizmet veren 150’den fazla TÜRKKEP bayisi katıldı. TÜRKKEP Genel Müdürü Olcay Yıldız’ın sunumuyla başlayan toplantılar; yazılım ve satış birimlerinin yöneticileri tarafından gerçekleştirilen sunumlarla devam etti. Toplantı kapsamında bölgedeki bayilere büyüme rakamlarını açıklayan Olcay Yıldız, gerçekleştirdiği sunumla TÜRKKEP gelirlerinin son 5 yılda 7 katına çıktığını açıkladı.

2024 YILININ YOL HARİTASI BELİRLENDİ

TÜRKKEP ekosisteminin önemli paydaşları arasında yer alan bayilerle gerçekleştirilen toplantılar kapsamında; şirket yöneticileri ve bayiler arasında stratejik iş birliği ve ortak hedeflerin belirlenmesine odaklanıldı. Gün boyu devam eden sunumlar ve interaktif oturumlarla 2023 yılının genel değerlendirilmesi yapılarak geçmiş yıla dair öne çıkan konu başlıkları detaylandırıldı. 

2024 yılına ilişkin görüşlerin aktarıldığı toplantılarda; TÜRKKEP ürünlerinin güncel durumu, yeni stratejiler, pazarlama yaklaşımları, sektördeki son gelişmeler, pazar trendleri ve müşteri beklentileri gibi konular ele alındı. Sektörle bağlantılı olarak dijital dönüşüm, sürdürülebilirlik ve müşteri memnuniyeti gibi önemli konular geniş ve kapsamlı bir şekilde tartışıldı. 

Devam eden toplantılar boyunca TÜRKKEP’in 2024 yılı hedefleri özelinde yol haritası belirlenirken, bu yıl için Türkiye'yi bekleyen ekonomik ve toplumsal konu başlıkları üzerinden geçilerek fikir alışverişleri de yapıldı.

YILDIZ: “BAYİLERİMİZİN KATKILARI BİZİ DAHA DA GÜÇLENDİRİYOR”

“Yeniden Düşünürüz” “Yeniden Düşünürüz”

2024 Yılı Bölgesel Bayi Toplantılarına ilişkin açıklamalarda bulunan TÜRKKEP Genel Müdürü Olcay Yıldız, “Geleneksel olarak her yıl gerçekleştirdiğimiz bayi toplantılarımızda değerli iş ortaklarımızla bir araya gelmekten mutluluk duyuyoruz. Bayilerimizle buluşmayı ve hedeflerimiz doğrultusunda fikir alışverişinde bulunmayı çok önemsiyorum. Bayilerimizin katkıları bizi daha da güçlendirirken, onlardan gelen geri bildirimler performans olarak gelişmemize de olanak sağlıyor. 

TÜRKKEP olarak yenilikçi e-dönüşüm çözümlerimizle hem sektöre değer kattık hem de son 5 yılda gelirlerimizi 7 katına çıkardığımızı ifade etmek istiyorum. Bu büyümede ekosistemimizde kıymetli bir yere sahip olan bayilerimizin katkısı oldukça büyük. Gelenekselleşen Bölgesel Bayi Toplantılarımız, sektördeki değişken dinamiklere uyum sağlamak ve ortak hedeflerimize ulaşmak için önemli bir fırsat oluyor.

Bu toplantılar kapsamında bayilerimizle istişare ederek TÜRKKEP’in rekabet avantajını artırmayı ve müşteri memnuniyetini maksimum seviyeye çıkarmayı hedefliyoruz. Bayilerimizle ve ekosistemimizdeki tüm paydaşlarımızla birlikte sektör içerisindeki konumumuzu güçlendirmeye ve Türkiye’nin güvenle dijitalleşmesine katkı sunmaya hız kesmeden devam edeceğiz. Bu toplantılar vesilesiyle bizlerle buluşan her bir bayimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.