Mersin Devlet Opera ve Balesi’nden “Dünya Şarkıları” Mersin Devlet Opera ve Balesi’nden “Dünya Şarkıları”

Altunok, Çocuklarla Eğlendi

Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, ilçe merkezinde faaliyete açtığı buz pistinde öğrencilerle birlikte eğlendi.

Gazi mahallesinde hizmete sundukları buz pistinde çocuklar ve gençlerle bir araya gelen Belediye Başkanı Sadık Altunok, birlikte buz pistinde kayak yaparak onların heyecanına ortak oldu. Eğitmenler nezaretinde buz pistine çıkan öğrenciler keyifli anlar yaşarken günün stresini de Başkan Altunok’la birlikte attılar. Denge sağlama ve kayma konusunda ön bilgilendirme alan minikler, kendilerine ücretsiz sağlanan buz patenlerini giyerek soluğu pistte aldılar.  Buz patenine gelen çocukların ilk kez yaptıkları bu sporu düşe kalka öğrenmenin tadına vardıkları da öğrenildi.

“Gençlerimiz, çocuklarımız ve ailelerimizin memnuniyetleri bizleri son derece sevindirmektedir” diyen Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok yaptığı açıklamada, “Göreve geldiğimiz günden bu yana özellikle çocukların ve gençlerin kültür, sanat ve sporla buluşmasını ve onların kişisel gelişimlerine katkı sağlıyoruz. Eğitim amaçlı hizmete açtığımız Naim Süleymanoğlu Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzunun yanı sıra hizmete sunduğumuz buz pisti sayesinde çocuklarımız ve gençlerimiz burada keyifli bir zaman geçirerek günün stresini de atmaktadırlar. Çocuklarımıza  ve gençlerimize yönelik yaptığımız bu yatırımların geleceğe yapılan bir hizmet olduğuna inanıyorum. Bu hizmetimizle birlikte gençlerimiz ve çocuklarımızı aynı zamanda spora da teşvik etmiş oluyoruz. Son derece güvenli ve korunaklı bir alan üzerine kurduğumuz buz pistinde çocuklarımız ve gençlerimiz güvenle spor yapabilme imkanı bulmaktadır. Bu durumda bizleri son derece mutlu etmektedir. Biz hayata geçirdiğimiz hizmetlerle şehrimizi inşa etmiyor, insan odaklı çalışarak insanlarımızı da ihya ediyoruz” diyerek, buz pistine ilk kez çıkan çocukların heyecanını paylaştı.

Öğretmenler nezaretinde buz pistine gelen Atayurt ilkokulu öğrencileri ile keyifli anlar yaşayan Başkan Altunok, öğrencilere çeşitli ikramlarda da bulundu.

07.02.2024, Mevlüt Partal, Silifke,